SHARON

SHARON Sinds 1988 een begrip in Ridderkerk!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1681 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sharon. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 21:40 Het bestelde eten was koud toen het bezorgd was. Geprobeerd telefonisch contact te krijgen, maar dat was onmogelijk. Veel betaald voor slechte kwaliteit.
24 sep 2022 om 17:49 Als gebruikelijk vlees en groente goed. Zolang je niks extra besteld gaat het goed. Alles dat je extra besteld word niet geleverd (saus, pita's e.d.). Nu voor 3e keer op een rij voor 5+ euro niet gekregen. Bellen heeft geen zin. Was mijn laatste best
19 sep 2022 om 9:25 Weer een heerlijke kapsalon
14 sep 2022 om 20:14 Beste kapsalon in Ridderkerk
11 sep 2022 om 12:58 Vond de levering heel slecht had om 23.36 u besteld en zo snel mogelijk in gevuld ze kwamen om 01.15 pas brengen en er zat geen saus tussen de Turkse pizza s was erg slecht vandaag dacht ook dat ze me vergeten waren telefoon namen ze niet op
11 sep 2022 om 8:35 De bezorging duurde langer dan een uur ondanks de bezorgtijd van +- 40 minuten. Daarnaast was het eten ijskoud. Slechte ervaring!
4 sep 2022 om 20:09 Was weer Super lekker..toppie
1 sep 2022 om 18:57 Lekkere kapsalon
30 aug 2022 om 20:19 Het was heerlijk
29 jul 2022 om 0:50 Het eten was prima totdat ik een HAAR in mijn shoarma tegen kwam! Ze namen hun telefoon niet op, dus morgen zal ik zelf thuisbezorgd benaderen, want mijn eetlust was gelijk weg.